Engels onder de indruk van Club-fans: “Ongezien in België!”

Engels onder de indruk van Club-fans Ongezien in België!

26 juli 2016 01:11 - Komende vrijdag opent Club Brugge het nieuwe seizoen met een uitwedstrijd tegen KV Mechelen. Hoog tijd voor Bjorn Engels om zijn drie mooiste momenten van voetbalseizoen 2015-2016 op een rijtje te zetten.

Selectie voor de Rode Duivels

“Toen de blessureplaag bij de Rode Duivels begon, las ik hier en daar al mijn naam”, vertelt Engels aan PlaySports. “Maar toen het zover was, kwam het bij mij toch als een hele grote verrassing aan. Ik zag het als het grootst mogelijke compliment voor mijn prestaties en ik hoop nu vooral dat het niet de laatste keer was.”

Spelersverwelkoming titelmatch

“Ik wist natuurlijk al dat we fantastische supporters hadden, maar wat ze daar laten zien en horen hebben: ongelooflijk! Volgens mij was dat ongezien in België en ze zorgden daarmee voor een enorme boost bij ons. De opdracht was duidelijk: verliezen was geen optie meer.”

Kampioen!

“Het was al zo lang niet meer gelukt voor Club en nu gebeurde het op deze manier: in eigen huis tegen de eeuwige rivaal met 4-0 winnen, heerlijk! Alles wat daarop volgde, voelde als een droom. Het besef kwam pas echt toen we de volgende dag op de bus door de stad reden en konden vieren met de supporters. Wees maar zeker dat ik als kind ook op de eerste rij zou gestaan hebben!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

,

Comments are closed.