Ex-Clubspeler nieuwe ploegmaat Vazquez

Ex-Clubspeler nieuwe ploegmaat Vazquez

03 juli 2016 00:55 - Victor Vazquez speelt al enkele maanden bij het Mexicaanse Cruz Azul. Begin deze maand zag hij Marc Crosas vertrekken, een speler waarmee hij samengespeeld heeft bij La Masia en die hem mee overhaalde om naar Mexico te komen. Gisteren kondigde Cruz Azul enkele nieuwe aanwinsten aan, één daarvan recent nog actief bij Club.

Cruz Azul maakte drie nieuwe aanwinsten bekend. Naast de Argentijnse aanvaller Jonathan Cristaldo en de Chileense verdediger Enzo Roco, ook de Chileense ex-Club middenvelder Francisco ‘Gato’ Silva. Silva was twee seizoenen geleden immers nog op uitleenbeurt bij Club van het Spaanse Osasuna en verkoos een transfer naar het Mexicaanse Chiapas boven een verlengd verblijf in Brugge.

Na de overwinning van de Copa América Centenario, waarin hij de beslissende strafschop scoorde, nam Gato Silva de beslissing naar Cruz Azul over te stappen. Daar zal hij dus Victor Vazquez terugvinden, wiens verblijf in Mexico momenteel nog geen succes genoemd kan worden. Misschien kan de hereniging met een oude ploegmaat de Spanjaard inspireren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.