Gewezen TD Zenit ziet groot struikelblok voor transfer Lombaerts

Hoopvol nieuws omtrent mogelijke transfer Nicolas Lombaerts

01 juli 2016 09:46 - Elk jaar polst Club Brugge eens naar de haalbaarheid van Nicolas Lombaerts, maar de Rode Duivel was nooit haalbaar. Maar nu de verdediger zijn eerste kindje verwacht, staat hij plots wel open voor een terugkeer naar West-Europa en dus hebben Club en een aantal andere teams hun kans geroken.

De voorbije dagen kwamen er enkele positieve signalen vanuit de omgeving van de speler. Zo verklaarde zijn manager dat Club Brugge een interessante optie is en onthulde Henk van Stee, tot enkele dagen geleden technisch directeur bij Zenit, dat Lombaerts zwaar wil inleveren om dicht bij huis aan de slag te gaan.

Maar diezelfde Van Stee ziet nu ook een groot struikelblok die een deal zelfs onmogelijk zou kunnen maken. Hij vreest dat de transfersom die Zenit zal vragen veel te hoog zal liggen voor Belgische clubs. “Zenit had acht maanden geleden een deal met Sunderland over een transfer voor een bedrag van 8 miljoen euro. Ik denk niet, dat ze hem voor een laag bedrag laten gaan”, zegt hij in De Telegraaf.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.