Grijpt Club alsnog naast Limbombe? NEC bereikt akkoord op clubniveau

Grijpt Club alsnog naast Limbombe NEC bereikt akkoord op clubniveau

17 juli 2016 17:30 - Club Brugge nam tijdens de zomermercato afscheid van flankaanvallers Tuur Dierckx (Antwerp), Dylan Seys (uitleenbeurt Twente) en Waldemar Sobota (St. Pauli). En ook Felipe Gedoz zoekt mogelijk nog andere oorden op. Blauw-Zwart sluit, naast een rechtsachter, aanvallende versterking dan ook niet uit.

De voorbije dagen vielen de namen van flankspelers Emiliano Rigoni en Anthony Limbombe. De transferpiste van Limbombe – die volgens zijn entourage een avontuur in Jan Breydel wel ziet zitten – was daarbij het meest concreet. Intussen lijkt er echter een nieuwe wending in het getouwtrek rond de speler van NEC.

Volgens diverse bronnen is er tussen NEC en Toulouse een akkoord op clubniveau, maar heeft Limbombe zelf geen zin om in de Ligue 1 aan de slag te gaan. Dat de ex-speler van KRC Genk de Eredivisie-club deze zomer zal verlaten, lijkt een zekerheid. Eerder verliet Limbombe onrechtmatig het trainingskamp van NEC en werd hij daarvoor op de vingers getikt. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.