Haalt Hasi nu ook een ex-speler van Club naar Polen?

OFFICIEEL Hasi gaat met transfertarget Club Brugge aan de haal

22 juli 2016 11:25 - Besnik Hasi werd deze zomer opzijgeschoven bij Anderlecht en ging al snel aan de slag bij de Poolse kampioen Legia Warschau. Hij stak Club Brugge de voorbije weken al stokken in de wielen door Thibault Moulin voor hun neus bij Waasland-Beveren weg te kapen en mogelijk pakt Hasi nu ook uit met de komst van een ex-speler van Club.

Het Nieuwsblad weet dat Hasi graag Vadis Odjidja naar Polen zou willen halen. De 27-jarige middenvelder speelde tussen januari 2009 en augustus 2014 181 competitiematchen voor Club en scoorde daarin 22 keer. Van Club verkaste hij voor zo’n vijf miljoen euro naar Norwich City.

Maar in Engeland belandde Odjidja volledig op een zijspoor. Hij kwam in twee jaar amper vijftien keer in actie voor de Canaries en werd ook even uitgeleend aan tweedeklasser Rotherham United. Ook enkele Belgische clubs zouden bij Odjidja gepolst hebben, maar voor hen bleek hij financieel niet haalbaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.