HAHA! Dierckx haalt zijn beste dialect uit de kast om Antwerp-fans toe te spreken

HAHA! Dierckx haalt zijn beste dialect uit de kast om Antwerp-fans toe te spreken

10 juli 2016 13:00 - Na acht jaar Club Brugge heeft Tuur Dierckx besloten om de deur in Jan Breydel achter zich dicht te trekken. De jonge flankaanvaller zag het niet langer zitten om te pendelen tussen basis, bank en tribune en koos uiteindelijk voor een avontuur op de Bosuil.

Intussen heeft Dierckx zich alvast op originele wijze voorgesteld aan de supporters van Antwerp. “Toen ik klein was, ging ik vaak met mijn vader naar Antwerp kijken. De sfeer en de ambiance op de Bosuil, dat vergeet je niet. En laat ons serieus blijven, het is de ploeg van ’t stad hé! Ik wil er samen met de fans een fantastisch jaar van maken en hopelijk kunnen we dan afsluiten met een bangelijk feestje!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.