HAHA! Meunier bewijst in deze video ‘zonder trucage’ dat hij uitstekend kan basketballen

HAHA! Meunier bewijst in deze video 'zonder trucage' dat hij uitstekend kan basketballen

27 juli 2016 01:30 - Thomas Meunier ruilde na zijn sterke prestaties met de Rode Duivels op het EK in Frankrijk het shirt van Club Brugge in voor dat van Paris Saint-Germain. En de 24-jarige rechtsachter lijkt het wel naar zijn zin te hebben bij de Franse landskampioen.

Afgelopen zondag mocht Meunier in zijn debuutwedstrijd voor PSG twintig minuten voor tijd invallen in de met 1-3-gewonnen oefenwedstrijd tegen Inter. De ex-verdediger van Blauw-Zwart maakte daarbij meteen een goeie indruk. Zijn beste momenten werden zelfs al verzameld in een filmpje.

En ook naast het veld heeft de Ardennees het naar zijn zin. Tijdens een potje basketbal met ploegmaat Benjamin Stambouli druipt het plezier er vanaf. “Gemaakt zonder trucage”, knipoogt Meunier in zijn bijschrift bij de video.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.