Héérlijk! Bestelwagens Club Brugge hebben Blauw-Zwarte velgen

NICE! Bestelwagens Club Brugge hebben Blauw-Zwarte velgen

18 juli 2016 01:50 - De fandag van Club Brugge bracht een recordaantal van 24.000 supporters op de been. Thijs Feryn – bekend van zijn sfeerfilmpjes tijdens de Play-Offs en oprichter van FCB Support – deed een opmerkelijke vaststelling tijdens de festiviteiten van afgelopen zondag.

Zo zagen de argusogen van Thijs dat de bestelwagens van Club Brugge Blauw-Zwarte velgen hebben. Over een geslaagde Pimy My Ride gesproken!

Volg FCB Support op FacebookTwitter en Instagram.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.