Herbeleef Club Brugge – Standard met dit prachtige sfeerverslag!

Herbeleef Club Brugge - Standard met dit prachtige sfeerverslag!

25 juli 2016 19:45 - Afgelopen weekend pakte Club Brugge de Supercup door Standard met 2-1 te verslaan. Na 40 minuten stond Blauw-Zwart nochtans met de rug tegen de muur toen Ivan Santini – weliswaar tegen de gang van het spel in – het openingsdoelpunt voorbij Ludovic Butelle kopte en Hans Vanaken rood kreeg na een fout op Farouk Miya. Fenomenale goals van José Izquierdo en Ruud Vormer zetten de scheve situatie echter alsnog recht.

De Supercup was meteen een match om duimen en vingers bij af te likken. Onderstaand kan je de hoogtepunten op weg naar onze veertiende Supercop nog eens herbeleven!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.