Herbeleef KVM – Club door de ogen van het sfeervolle Brugse supportersvak

Herbeleef KVM - Club door de ogen van het sfeervolle Brugse supportersvak

30 juli 2016 01:00 - Club Brugge won vrijdagavond met 0-2 op bezoek bij KV Mechelen na doelpunten van José Izquierdo en Dion Cools. Na een half uur voetballen stond de dubbele voorsprong al op het bord, wat voor heel wat sfeer zorgde in het Brugse supportersvak.

KV Mechelen hoopte in zijn vernieuwde AFAS-stadion de landskampioen punten af te snoepen, maar daar slaagden Aleksandar Janković en zijn manschappen allesbehalve in. Integendeel zelfs, Blauw-Zwart zette Malinwa met sprekend gemak opzij in een wedstrijd die er eigenlijk nooit één was. Dat alles tot groot jolijt van het feestvierende Blauw-Zwarte legioen.

Club-fans vieren Achter De Kazerne

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.