Herbeleef Olympiakos – Club Brugge

Herbeleef Olympiakos - Club Brugge

16 juli 2016 14:30 - Vrijdagavond was Schiervelde het decor voor de oefenwedstrijd tussen Olympiakos en Club Brugge. Er viel geen winnaar uit de bus in de strijd tussen de Griekse en Belgische landskampioen. 

Beide ploegen waren enkele keren dichtbij de openingstreffer, maar uiteindelijk bleef de brilscore op het bord staan. Onderstaand de beelden. Je kan ook het tekstverslag lezen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.