Herbeleef Shaktar Donetsk – Club Brugge

Herbeleef Shaktar Donetsk - Club Brugge

07 juli 2016 10:30 - Woensdagavond stond Club Brugge tegenover een eerste pittige sparringpartner in aanloop naar voetbalseizoen 2016-2017. Blauw-Zwart kwam tweemaal op achterstand, maar hield Shaktar Donetsk uiteindelijk wel in bedwang. 

Man in vorm Nikola Storm en Jelle Vossen namen de Brugse doelpunten voor hun rekening. Voor de Oekraïners deden Bernard en Fred (penalty) de netten trillen. Onderstaand het matchverslag met beelden. Je kan ook het tekstverslag lezen.

Matchverslag Shaktar Donetsk – Club Brugge (2-2)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.