Het Club 1891-welkomstpakket voor jou ontrafeld

Het Club 1891-welkomstpakket voor jou ontrafeld

06 juli 2016 01:00 - Vanaf voetbalseizoen 2016-2017 zal elke Club-supporter die een match wil bijwonen in Jan Breydel lid moeten zijn van Club 1891. Het lidmaatschap is zowel nodig voor losse tickets als voor een abonnement. Maar wat krijg je nu precies als je deel uitmaakt van dit nieuwe initiatief?

“Als lid van Club 1891 maak je officieel deel uit van de grootste voetbalfamilie van het land, krijg je een exclusief Club 1891-welkomstpakket en een jaar lang tal van voordelen waar enkel de leden van Club 1891 van kunnen genieten! Je Club 1891 membership kost €25 en wordt bij aankoop van je abonnement automatisch toegevoegd aan je bestelling. Wil je een Club 1891 membership zonder abonnement? Dat kan vanaf 6 juli bij de start van de vrije verkoop”, klinkt de uitleg op de officiële website.

Benieuwd hoe dit welkomstpakket eruit ziet? Thijs Feryn, die de meesten vooral zullen kennen van zijn sfeerfilmpjes tijdens de Play-Offs, heeft een duidelijk overzicht gemaakt van de inhoud van het Club 1891-pakket.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.