Heuglijk nieuws voor Ruud Vormer

Heuglijk nieuws voor Ruud Vormer

26 juli 2016 17:30 - Ruud Vormer is uitstekend aan voetbalseizoen 2016-2017 begonnen. De Nederlandse middenvelder zorgde met een prachtig doelpunt namelijk voor een 2-1-overwinning in de Supercup tegen Standard. En ook naast het veld niets dan positief nieuws ten huize Vormer.

Ruud en zijn vrouw Roos werden vanmiddag trotse ouders van een dochter, Julie Vormer. Vrijdag kan de kersverse papa op het veld van KV Mechelen mogelijk al een eerste keer scoren voor zijn kleine spruit. BlauwZwartFans wil bij deze Ruud en Roos van harte feliciteren!

Dag kleine Julie, welkom in deze grote wereld 🙂

Welkom bij de familie JULIE Vormer 👨‍👩‍👧‍👦❤️❤️😘 #trots

Een foto die is geplaatst door Ruud Vormer (@r.vormer) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.