Izquierdo doet het opnieuw! “Hem houden zou beste transfer zijn”

Izquierdo doet het opnieuw! Hem houden zou beste transfer zijn

29 juli 2016 20:45 - Vrijdagavond opende voetbalseizoen 2016-2017 voor Club Brugge met een uitmatch tegen KV Mechelen. Blauw-Zwart voetbalde in de eerste helft erg goed en leidt aan de rust dan ook verdiend met 0-2.

Net zoals tegen Standard pakte Blauw-Zwart uit met twee pareltjes van doelpunten. Izquierdo tekende na 27 minuten voor het openingsdoelpunt. Drie minuten later verdubbelde Cools de score. Onderstaand video’s van hun goals.

Izquierdo dribbelt KVM-defensie op een hoopje

Cools knalt de 0-2 mooi voorbij Moris

Twitter vol lof over Izquierdo

Dat Izquierdo zich opnieuw in positieve zin liet opvallen, maakt de interesse in de Colombiaanse sneltrein er vanzelfsprekend niet minder op. Na de wedstrijd schepte Michel Preud’homme duidelijkheid over een eventuele transfer van Izquierdo.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.