‘Jean-Charles Castelletto heeft nieuwe ploeg beet’

Jean-Charles Castelletto heeft nieuwe ploeg beet

18 juli 2016 11:45 - Club Brugge beschikt met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Brandon Mechele en Benoît Poulain over heel wat kwaliteit centraal in de verdediging. Daardoor is het voor andere spelers niet evident om een plaatsje in het hart van de defensie te bemachtigen.

Jean-Charles Castelletto streek in de zomer van 2015 in Brugge neer. Hij kwam slechts 3 keer in actie voor Club Brugge en trok door de grote concurrentie na Nieuwjaar naar Moeskroen-Péruwelz. Daar groeide de Fransman vrijwel meteen uit tot basisspeler.

Castelletto maakte dus geen slechte beurt bij de Henegouwers, maar lijkt ook komend seizoen niet in de plannen van Michel Preud’homme te passen. Een nieuwe uitleenbeurt lijkt dan ook een geschikte oplossing en volgens L’Equipe trekt de 21-jarige speler richting Ligue 2-club Red Star Paris. Eerder werd Castelletto gelinkt aan ex-club AJ Auxerre, maar zij zouden dus naast de centrale verdediger grijpen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.