Jelle Vossen onthult lachwekkende eetgewoonte Hans Vanaken

Jelle Vossen onthult lachwekkende eetgewoonte Hans Vanaken

05 juli 2016 13:00 - De spelers van Club Brugge vertoeven nog tot zondag 10 juli op zomerstage in het Nederlandse Garderen. De dagen zijn er lang, want om 07.30 uur loopt de wekker af en om 23 uur gaan de manschappen van Michel Preud’homme pas naar hun kamer. Maar er is ook tijd voor plezier en ontspanning.

Zo mochten Jelle Vossen en Hans Vanaken hun kennis over elkaar bewijzen bij ClubTV. Het wordt al erg snel duidelijk dat het Limburgse duo het erg goed met elkaar kan vinden. Blijkbaar eet onze middenvelder ‘drie kilo’ komkommer per dag, althans dat is wat onze goalgetter met een kwinkslag beweert. Kijk en geniet!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.