Kijk hoe Club en PAOK maar liefst 4 keer het doelhout troffen

Kijk hoe Club en PAOK maar liefst 4 keer het doelhout troffen

10 juli 2016 01:00 - Zaterdagavond heeft Club Brugge zijn eerste verlies geleden in een oefenwedstrijd in aanloop naar voetbalseizoen 2016-2017. In een al bij al evenwichtige match trok PAOK Saloniki met 2-0 aan het langste eind.

Opvallend: in een aangename partij werd het doelhout maar liefst vier keer getroffen. Bij Club trapte zowel Storm als Simons op de paal. De Griekse doelpunten kwamen op naam van Shakhov en Pelkas. Onderstaand de beelden. Je kan ook het tekstverslag raadplegen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.