Mannaert is duidelijk over Brugse interesse in Lombaerts

Mannaert is duidelijk over Brugse interesse in Lombaerts

13 juli 2016 14:30 - Club Brugge wordt al enkele weken gelinkt aan Nicolas Lombaerts. De 31-jarige centrale verdediger van Zenit Sint-Petersburg wordt straks vader en heeft aangegeven dat hij graag dichter bij huis zou voetballen. Vincent Mannaert reageerde tegenover Sporza op het transfergerucht.

“Nicolas is een speler waar ik elk jaar wel een gesprekje mee heb. Hij is grootgebracht op 500 meter van het stadion, het is een echte Bruggeling. Hij maakte de jeugdopleiding door en is een steengoeie voetballer met veel ervaring”, vertelt onze CEO over de Rode Duivel.

“Maar het is een centrale verdediger en daar zitten we met Engels, Denswil, Mechele en Poulain al heel goed. Mocht er daar nog iets gebeuren, kunnen we praten. Maar het hangt ook van hem en zijn club af.”

Zo zou Zenit nog een aanzienlijke transfersom voor Lombaerts willen vangen. De speler zelf is bereid om loon in te leveren. Verder is er interesse voor Engels, Denswil en Mechele, maar geen van die drie spelers is vragende partij om Blauw-Zwart te verlaten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.