Mannaert legt uit waarom Preud’homme voor 2018 geen bondscoach kan worden

Mannaert komt met primeur Allereerste club in de Benelux

29 juli 2016 13:03 - Voor velen is Michel Preud’homme nog altijd de beste kandidaat om Marc Wilmots op te volgen als bondscoach van de Rode Duivels, maar de kans dat het ook daadwerkelijk zo ver komt, lijkt klein. Club wil zijn succescoach natuurlijk onder geen beding kwijt en ook een duobaan is uitgesloten.

“Michel heeft alle kwaliteiten om een topkandidaat te zijn, maar de timing is slecht”, weet ook Vincent Mannaert. Her en der wordt daarom geopperd om een tussenpaus aan te stellen, die dan na een jaar plaats ruimt voor Preud’homme. Maar ook dat is voor Mannaert geen optie.

“Je bent het toch met mij eens dat deze nationale ploeg een topcoach verdient? Wel, dan ga je geen topcoach vinden die akkoord gaat om na één jaar plaats te maken voor Michel. Je moet een toptrainer de kans geven om zich twee jaar voltijds bezig te houden met de Rode Duivels”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. Als Preud’homme ooit nog bondscoach wordt, zal het dus wellicht niet voor 2018 zijn.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.