Mannaert spreekt zich uit over rechtsachterpositie: “Sowieso concurrent nodig”

'Sowieso concurrent nodig'

03 juli 2016 20:11 - Het vertrek van Thomas Meunier is nu zeker. Na eerder Davy De fauw verliest Club dus opnieuw een rechtsachter. Dit betekent dat enkel Dion Cools momenteel overblijft om de positie in te vullen.

Vincent Mannaert heeft in Het Laatste Nieuws aangegeven dat Club niet in een zwart gat valt na het vertrek van twee rechtsachters. Hij is er van overtuigd dat Dion Cools voldoende in zijn mars heeft. Cools won begin vorig seizoen flink wat Brugse harten, onder andere na zijn sterke prestatie tegen Panathinaikos.

Een concurrent moet er volgens Mannaert sowieso komen, één rechtsachter is natuurlijk onvoldoende. Hij verduidelijkt dat er wel rekening gehouden zal worden met de capaciteiten van Cools. Club wil de toekomst van Cools dus niet zelf hypothekeren.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.