Meunier: “Ik beslis zaterdag naar welke ploeg ik trek”

Meunier komt met opmerkelijke uitspraak over de Jupiler Pro League

02 juli 2016 07:51 - Thomas Meunier kon vrijdagavond niet verhinderen dat de Rode Duivels op het EK uitgeschakeld werden door Wales. Ook bij hem was de ontgoocheling achteraf natuurlijk bijzonder groot, maar de rechtsachter heeft nu wel het voordeel dat hij zich volledig op zijn transfer kan focussen.

De voorbije dagen leek het erop dat Meunier zo goed als zeker zou tekenen voor PSG, maar dat spreekt hij tegen. “Mijn keuze is nog niet gemaakt”, vertelt hij aan L’Equipe. “PSG? Dertig procent kans. Ik beslis morgen. Er is ook nog Napoli, West Ham en Torino.”

Vooral de zware concurrentie in Parijs schrikt hem af. “Aurier is een supergoede flankverdediger, quasi niet te passeren. De trainer wil me wel. Maar als het is om op de bank te zitten…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.