Meunier maakt meteen indruk in debuutwedstrijd voor PSG

Meunier maakt meteen indruk in debuutwedstrijd voor PSG

25 juli 2016 19:41 - Na zijn sterke prestaties op het EK in Frankrijk was het voor Club Brugge onmogelijk om Thomas Meunier nog langer aan boord te houden. Er stond immers een afkoopsom in het contract van de Brugse rechtsachter. Voor Paris Saint-Germain bleek het allesbehalve een probleem om daaraan tegemoet te komen. En zo geschiedde…

Meunier maakte afgelopen zondag zijn debuut voor PSG in een oefenwedstrijd tegen Internazionale. Trainer Unai Emery gaf de ex-verdediger van Blauw-Zwart twintig minuten om zijn kunnen voor een eerste keer te tonen.

Meunier liet alleszins een goeie eerste indruk na bij PSG en de Parijse aanhang. Onderstaand de beelden. De wedstrijd eindigde overigens op 1-3 in het voordeel van de Franse landskampioen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.