Moulin spreekt zich uit over misgelopen transfer naar Club Brugge

Moulin spreekt zich uit over misgelopen transfer naar Club Brugge

12 juli 2016 01:30 - Het zag er lang naar uit dat Thibault Moulin Waasland-Beveren zou inruilen voor Club Brugge, maar uiteindelijk ging Legia Warschau aan de haal met één van de smaakmakers uit de Jupiler Pro League. De 26-jarige middenvelder legt uit hoe zijn overgang naar de Poolse landskampioen tot stand kwam.

“Een heleboel Belgische clubs wilde me binnenhalen, maar Club Brugge was het meest conreet”, vertelt Moulin aan Super Express. “Maar de onderhandelingen bleven maar aanslepen. Toen kwam Legia opzetten (nadat Besnik Hasi werd aangesteld als trainer, nvdr) en zij kwamen er, in tegenstelling tot Club Brugge, wel uit met Waasland-Beveren. Dan heb ik ook niet meer geaarzeld.”

“Ik kende Legia al, want ik heb vorig seizoen hun Europa League-wedstrijden tegen Club Brugge gezien. Ik moest dus geen informatie meer opzoeken op internet, ik wist al dat dit een goeie club is”, besluit Moulin. Opvallend detail hierbij is dat de Poolse club slechts 500.000 euro voor Moulin moest neertellen, terwijl er aan Blauw-Zwart één miljoen euro gevraagd werd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.