Nederlandse commentator door dolle heen na goal Vormer: “Goeiemiddag zeg, bam!”

Nederlandse commentator door dolle heen met goal Vormer Goeiemiddag zeg, bam!

24 juli 2016 11:00 - Club Brugge won zaterdagavond de Supercup door Standard met 2-1 te verslaan. Na een kopbaldoelpunt van Ivan Santini waren het José Izquierdo en Ruud Vormer die op weergaloze wijze Blauw-Zwart alsnog de zege bezorgden.

Eerder hadden we het op BlauwZwartFans al over de geweldige rush en dito schot van José Izquierdo, maar ook het doelpunt van Ruud Vormer mag gezien worden. Een Nederlandse commentator genoot met volle teugen: “Goeiemiddag zeg, Ruud Vormer! Bam! Ruud Ruud Ruud. Perfect, Perfect! Wat een droomgoal van Ruud Vormer. Prachtig”, klonk het vol bewondering.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.