‘Nieuwe uitleenbeurt Castelletto wordt vandaag afgerond’

Castelletto mag meteen debuteren tegen Genk

02 juli 2016 10:31 - Michel Preud’homme beschikt bij Club Brugge over een ruime kern en dat betekent dat lang niet iedereen even veel aan spelen toekomt. Zo kon ook Jean-Charles Castelletto zich vorig seizoen niet echt doorzetten.

De jonge Fransman, die vorige zomer overgenomen werd van Auxerre, kwam amper vier keer in actie en werd na Nieuwjaar al uitgeleend aan Moeskroen-Péruwelz. Daar deed Castelletto het niet onaardig in de tien wedstrijden die hij mocht spelen, maar speelminuten bij Club zitten er ook dit seizoen niet in.

Castelletto wordt daarom opnieuw uitgeleend, dit keer aan zijn ex-club Auxerre. Volgens L’Equipe zal de deal vandaag (zaterdag, nvdr) nog afgerond worden. De 21-jarige speelde voor Auxerre al eens 48 wedstrijden in de Franse Ligue 2.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.