Nieuwe wending in transfersoap Nicolas Castillo

Nieuwe wending in transfersoap Nicolas Castillo

14 juli 2016 03:15 - Na mislukte uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio beproefde Nicolas Castillo zijn geluk bij ex-ploeg Universidad Católica. Daar vond de 23-jarige aanvaller met 11 goals vlot de weg naar doel en was hij erg belangrijk in het binnenhalen van de titel. Hij werd vervolgens beloond met een selectie bij Chili en mocht ook daar vieren met de eindoverwinning in de Copa América.

Vincent Mannaert liet onlangs optekenen dat er voor Castillo geen toekomst meer is weggelegd in Jan Breydel. De Chileense spits leek lang op weg naar het Mexicaanse Cruz Azul (waar ook Victor Vazquez vertoeft), maar de speler en zijn entourage hebben hun zinnen intussen op een terugkeer naar Europa gezet.

Aanvankelijk werd Castillo op 15 juli opnieuw in Brugge verwacht, maar Blauw-Zwart is volgens HLN afgestapt van dat plan. De Chileense spits krijgt van Club dus langer tijd om een nieuwe ploeg te zoeken. Castillo wacht naar eigen zeggen op de juiste aanbieding en hoopt op een nieuw Europees avontuur. Hij ligt nog tot 2018 onder contract bij Club.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.