OFFICIEEL: Club Brugge heeft princiepsakkoord met middenvelder

OFFICIEEL Club Brugge heeft princiepsakkoord met middenvelder

04 juli 2016 15:30 - Begin juni kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Club Brugge in pole position lag voor Tomas Pina. Een kleine maand later heeft Blauw-Zwart via zijn officiële kanalen aangekondigd dat er een princiepsakkoord is tussen beide clubs.

Club Brugge was al langere tijd vastberaden om een nieuwe middenvelder aan te trekken. Jonas Martin (van Montpellier naar Real Betis) en Thibault Moulin (van Waasland-Beveren naar Legia Warschau) werden het niet, maar Tomas Pina trekt wél richting Jan Breydel.

De 28-jarige Pina moet de concurrentie aangaan met onder meer Timmy Simons en kan vanaf volgend seizoen de opvolger worden van de kapitein van Club Brugge. De voorbije 3 jaar speelde Pina 84 wedstrijden in de Primera Division. Na zijn medische testen tekent hij een contract voor 4 jaar. Naar verluidt kost hij zo’n 3 miljoen euro. Wellicht is dit de grote vis waarover Verhaeghe eerder sprak.

De Spanjaard stond helemaal bovenaan op het verlanglijstje. “Met Pina haalt Club zijn transferdoelwit nummer één binnen: een technisch vaardige, ervaren centrale middenvelder. Met de Spaanse subtopper speelde Pina vorig seizoen nog de halve finale van de Europa League tegen Liverpool en eindigde hij 4e in La Liga”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.