OFFICIEEL: Club Brugge laat doelman vertrekken

Mannaert bevestigt vertrek van twee spelers

29 juli 2016 16:20 - Club Brugge heeft zijn huiswerk deze transferperiode al goed gemaakt. Met Pina, Van Rhijn en Limbombe kwamen er drie stevige versterkingen, terwijl vooral overbodige spelers het Jan Breydelstadion verlieten. Vandaag verlaat ook een doelman nog de club.

Club kondigt op zijn website aan dat Sokratis Dioudis definitief terugkeert naar Aris Saloniki. Bij die club plukte Club de Griek in 2014 weg om de langdurige afwezigheid van Vladan Kujovic, die toen aan de kant stond door een niertumor, op te vangen. Dioudis kon zich bij Club echter niet doorzetten en werd vorig seizoen al verhuurd aan Panionios.

Daar kon hij wel een basisplaats afdwingen, waardoor heel wat Griekse clubs deze zomer aan zijn mouw trokken. Het is dus uiteindelijk Aris dat de strijd gewonnen heeft.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.