OFFICIEEL: Club Brugge leent onfortuinlijke aanvaller uit

Ibini in laatste rechte lijn voor comeback

21 juli 2016 12:11 - Met Anthony Limbombe komt er binnenkort misschien nog een flankaanvaller bij bij Club Brugge, waardoor de concurrentie nog wat zwaarder wordt. Er lijkt alvast ruimte gemaakt te zijn voor de jonge Belg van NEC, want een aanvaller verlaat Club op huurbasis.

Bernie Ibini mag dit seizoen wedstrijdritme gaan opdoen bij zijn ex-club Sydney FC. De onfortuinlijke Australiër kwam vorige zomer aan in Brugge, maar brak tijdens de zomerstage in Garderen zijn kuitbeen. Die blessure hield hem het hele seizoen aan de kant. Hij speelde dus nog geen minuut voor Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.