OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contract middenvelder

OFFICIEEL Club Brugge verlengt contract middenvelder

15 juli 2016 16:50 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op voetbalseizoen 2016-2017. Zo staat er vanavond om 19u een oefenduel tegen Olympiakos op het programma. Achter de schermen wordt er intussen verder gewerkt aan heel wat spelersdossiers.

Zo zijn Club en middenvelder Claudemir vandaag tot een akkoord gekomen over een contractverlenging tot 2019. De 28-jarige Braziliaan lag nog onder contract tot 2017. “Ik ben blij nog 3 seizoenen in Jan Breydel te kunnen spelen. Het voorbije anderhalf jaar was fantastisch met een beker en een titel en ik kijk er naar uit om hier een vervolg aan te breien. Mijn familie en ikzelf zijn zeer gelukkig in Brugge”, aldus Claudemir op de officiële site.

Ook algemeen manager Vincent Mannaert is in zijn nopjes met de contractverlenging. “Claudi is een speler die zich wegcijfert voor het team. Hij speelt in functie van anderen en laat hen beter presteren. Hij is een voorbeeld in de kleedkamer en op het veld. Op belangrijke momenten vorig seizoen stond hij er altijd, meer nog, hij maakte mee het verschil in de beslissende fase van de play-offs.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.