OFFICIEEL: Club-verdediger gaat in Frankrijk aan de slag

Jean-Charles Castelletto heeft nieuwe ploeg beet

22 juli 2016 03:26 - Terwijl Club Brugge met Ricardo van Rhijn de voorbije dagen een nieuwe verdediger aantrok, verdwijnt een andere verdediger stilletjes naar de uitgang van het Jan Breydelstadion. Jean-Charles Castelletto heeft zijn nieuwe club immers helemaal beet.

De Fransman wordt zoals verwacht uitgeleend aan Red Star Paris. Dat bevestigde de Franse tweedeklasser. Castelletto werd door Club vorige zomer overgenomen van Auxerre, maar kon zich niet doorzetten. Hij werd na Nieuwjaar al uitgeleend aan Moeskroen.

Maar spijt van zijn transfer naar Club heeft Castelletto allerminst. “Dankzij Brugge heb ik tegen grote ploegen als Manchester United kunnen spelen in de Champions League”, verklaart hij op de website van zijn nieuwe club.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.