OFFICIEEL: Club ziet PSV afhaken in strijd om Lombaerts

OFFICIEEL Club ziet PSV afhaken in strijd om Lombaerts

12 juli 2016 01:00 - Nicolas Lombaerts ruilde in 2007 het shirt van AA Gent in voor dat van Zenit Sint-Petersburg. Maar liefst negen jaar later ligt de jeugdspeler van Club Brugge nog steeds onder contract in Rusland, maar volgend seizoen zou de toekomstige vader graag dichter bij huis voetballen. 

Lombaerts zal naar alle waarschijnlijkheid de deur in Zenit straks achter zich dicht trekken. Zo bouwt hij momenteel een huis in het West-Vlaamse Hertsberge. Club Brugge, RSC Anderlecht, Ajax en PSV informeerden al naar de diensten van de 31-jarige centrale verdediger, maar de Nederlandse landskampioen heeft intussen definitief afgehaakt voor de Rode Duivel.

PSV had een vervanger nodig voor de naar Wolfsburg vertrokken Jeffrey Bruma en Lombaerts was daarbij transferdoelwit nummer één om hem op te volgen. De hoge transfersom gooide echter roet in het eten. Zo vond Zenit het bod van de Eindhovenaren ontoereikend.

Intussen heeft PSV geopteerd voor Daniel Schwaab, die transfervrij overkomt van Stuttgart. En volgens HLN zou ook de interesse van Ajax van de baan zijn. Deze nieuwe wending verhoogt de kansen van Club Brugge en Anderlecht aanzienlijk. Al zou er volgens Het Nieuwsblad eerst een verdediger moeten vertrekken bij Blauw-Zwart vooraleer de komst van Lombaerts echt prioritair wordt. Er is onder meer interesse voor Bjorn Engels, Stefano Denswil en Brandon Mechele.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.