OFFICIEEL: Doelman Club keert terug naar de heimat

'Miljoenenaanbod op aanvaller Club Brugge'

20 juli 2016 07:55 - Veel is er deze zomer niet veranderd in de A-kern van Club Brugge. Pina en Van Rhijn zijn nieuw, terwijl er met Thomas Meunier één titularis vertrok. Daarnaast verliet ook een handjevol spelers die minder aan de bak kwamen de club.

Eén van hen is Michaël Cordier. Die werd vorige zomer als derde doelman binnengehaald, maar dit seizoen wordt Jens Teunckens een plaatsje doorgeschoven en het contract van de 32-jarige werd dan ook niet verlengd. Ondertussen heeft hij ook een nieuwe club gevonden.

Cordier gaat aan de slag in de tweede amateurliga, bij La Louvière Centre. Hij keert zo terug naar de heimat, want het was bij La Louvière dat Cordier tussen 2004 en 2006 doorbrak in eerste klasse.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.