OFFICIEEL: Dylan Seys verkast naar FC Twente

OFFICIEEL Dylan Seys verkast naar FC Twente

12 juli 2016 13:00 - Dylan Seys werd sinds januari 2016 verhuurd aan het Israëlische Hapoel Acre, beter bekend als Hapoel Akko. Daar deed de 19-jarige flankaanvaller het erg goed en hielp hij zijn team met 3 goals in 13 competitiewedstrijden om in eerste klasse te blijven. Afgelopen zaterdag trainde hij nog mee met de Brugse beloften, maar intussen is duidelijk dat Seys op huurbasis andere oorden opzoekt.

Seys mocht bij Club Brugge meermaals proeven van trainingen met de A-kern, maar speelminuten vergaren lukte hem niet. Op 11 september 2015 mocht hij tegen Moeskroen wel één keer plaatsnemen op de Brugse bank. Intussen heeft Dudu Dahan, de manager van Seys, zijn overgang naar FC Twente officieel aangekondigd.

Seys heeft aan BlauwZwartFans laten weten dat het om een uitleenbeurt van één jaar gaat. Naar verluidt heeft FC Twente ook een aankoopoptie op de jeugdspeler van Blauw-Zwart. De Nederlandse club eindigde afgelopen seizoen 13de in de Eredivisie. Veel succes, Dylan!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.