OFFICIEEL: Geflopte Club-middenvelder gaat opnieuw in Portugal aan de slag

Agu: "Fantastisch als ik nog extra jaar kan blijven"

20 juli 2016 08:30 - Michel Preud’homme beschikte vorig seizoen bij Club over een wel héél ruime kern en die werd deze zomer wat gestroomlijnd. Een aantal spelers die niet op een basisplaats konden rekenen vertrok en huurlingen Sinan Bolat en Mikel Agu werden teruggestuurd naar FC Porto.

De Nigeriaanse middenvelder werd eind augustus door Club binnengehaald, maar arriveerde met een voetbreuk die hem maanden aan de kant hield. In januari maakte hij dan toch zijn debuut, maar al na twee competitiematchen verdween Agu weer uit het team. Hij zou daarna geen minuut meer spelen.

Ondertussen vond de 23-jarige wel een nieuwe club. Hij wordt door Porto opnieuw uitgeleend, deze keer aan Vitoria Setubal. Die ploeg werd vorig seizoen vijftiende in de Portugese hoogste divisie.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.