OFFICIEEL: Lestienne verlaat PSV en heeft nieuwe ploeg beet

OFFICIEEL Lestienne verlaat PSV en heeft nieuwe ploeg beet

05 juli 2016 16:00 - Maxime Lestienne streek in januari 2010 in Jan Breydel neer. De 24-jarige flankaanvaller bleef bij Club Brugge tot Al-Arabi hem meer dan vier jaar later kwam wegplukken. De Qatarese club leende Lestienne achtereenvolgens aan Genoa en PSV uit, maar de Nederlandse landskampioen wilde de aankoopoptie van 9 miljoen euro niet lichten.

Lestienne heeft een enorm moeilijk jaar achter de rug. De ex-speler van Club Brugge verloor zowel zijn moeder als vader op korte tijd en dat maakte het er niet gemakkelijker op voor hem. Zo kwam hij naarmate het seizoen vorderde minder en minder in actie bij de Eindhovenaren.

De jonge flankaanvaller verhuist naar Rusland en tekent een contract voor 4 seizoenen bij Rubin Kazan. Dat meldt PSV via zijn officiële kanalen. Rubin Kazan eindigde afgelopen seizoen tiende in de Russische eerste klasse. PSV rekent onder meer op Steven Bergwijn – die aangeschreven staat als een groot talent – om het vertrek van Lestienne op te vangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.