OFFICIEEL: Meunier vertrekt naar PSG!

Officieel: Meunier vertrekt naar PSG!

03 juli 2016 16:47 - Na de verloren wedstrijd tegen Wales leek Meunier nog te twijfelen, maar zopas zijn alle twijfels verdwenen. Meunier heeft een nieuwe ploeg gevonden.

Na 5 seizoenen verlaat Thomas Meunier Club Brugge. Hij kon na zijn sterk EK de ploegen uitkiezen, en heeft uiteindelijk voor Paris Saint-Germain gekozen. Hij tekent er een contract voor 4 seizoenen. Bij de Franse landskampioen zal hij in concurrentie treden met de Ivoriaanse international Serge Aurieur. Na het vertrek van de Nederlander Gregory van der Wiel was er immers een plaatsje vrij.

Door een clausule in zijn contract, moest Club Brugge Meunier laten gaan bij een vooraf bepaald bedrag. Vincent Mannaert liet al weten in Het Laatste Nieuws dat Club een nieuwe rechtsachter zal zoeken, rekening houdend met het potentieel van Dion Cools.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.