OFFICIEEL: Roda JC plukt jonge middenvelder weg bij Club Brugge

OFFICIEEL Roda JC plukt jonge middenvelder weg bij Club Brugge

07 juli 2016 13:00 - Na een jaar afwezigheid keerde Roda JC vorig seizoen terug naar de Eredivisie. En dankzij een veertiende plaats mag de Trots van het Zuiden ook komend voetbaljaar aantreden in de hoogste Nederlandse voetbalafdeling. Naar goede gewoonte spelen er straks opnieuw enkele Belgen bij Roda JC, waaronder een speler van Club Brugge.

Livio Milts trekt de deur in Jan Breydel achter zich dicht en maakt de oversteek naar onze noorderburen. Dat staat te lezen op de officiële website van Roda JC. De 18-jarige middenvelder ruilde vorig seizoen STVV in voor een avontuur bij de beloften van Club Brugge.

Naarmate het seizoen vorderde kreeg Milts minder en minder speelgelegenheid en uiteindelijk belandde hij zelfs bij de U19 van Blauw-Zwart. Straks probeert hij bij de beloften van Roda JC zijn voetbalcarrière opnieuw leven in te blazen. Met Boukassi (Charleroi) en Proesmans (Westerlo) zijn er nog twee spelers van Belgische eersteklassers op proef bij de Nederlandse club.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.