OFFICIEEL: Tuur Dierckx neemt op emotionele wijze afscheid van Club Brugge

OFFICIEEL Tuur Dierckx neemt op emotionele wijze afscheid van Club Brugge

04 juli 2016 22:21 - Tuur Dierckx ziet het niet langer zitten om het vijfde wiel aan de wagen te zijn bij Club Brugge. De 21-jarige flankaanvaller kreeg afgelopen seizoen 700 speelminuten van Michel Preud’homme, maar was niet bereid om zijn contract te verlengen in Jan Breydel.

Club Brugge en Royal Antwerp FC kwamen vandaag tot een akkoord over de definitieve overgang van Tuur Dierckx. De Brugse publiekslieveling tekent een contract voor 4 jaar bij The Great Old. Dat meldt de officiële site.

Dierckx speelde sinds 2009 bij Club en mocht vier jaar later aansluiten bij de A-kern. De flankaanvaller moet Antwerp helpen op weg naar de promotie richting eerste klasse (1A). Op Twitter kondigde hij zijn afscheid op onderstaande wijze aan. We gaan je missen Tuur! Nog één keer om het af te leren: Tuur Tuur Tuur Tuur Tuur!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.