‘Ook deze ploeg probeert Club stokken in de wielen steken’

OFFICIEEL Club Brugge leent aanvaller uit aan Slovaakse eersteklasser

21 juli 2016 15:26 - Michel Preud’homme kan dit seizoen op de flanken kiezen uit Lior Refaelov, José Izquierdo, Felipe Gedoz en Nikola Storm, maar daar lijkt nog iets bij te mogen. Club aast daarom al een tijdje op Anthony Limbombe.

De speler van NEC zou zelf ook de voorkeur geven aan een transfer naar Club, maar dat weerhoudt verschillende buitenlandse clubs er niet van om toch te proberen om de flankaanvaller nog weg te kapen. Zo zou Leeds United het bod van Club willen overtreffen.

En volgens Fichajes heeft ook Granada de komst van Limbombe nog niet opgegeven. De Spaanse eersteklasser zou blijven onderhandelen over een transfer van de 22-jarige Belg. Er lijkt Club dus nog een lastige strijd te wachten om hem binnen te halen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.