Op deze manier lokte Denswil Van Rhijn naar Club Brugge

Op deze manier lokte Denswil Van Rhijn naar Club Brugge

23 juli 2016 11:00 - Club Brugge versterkte zich tijdens de zomermercato met Tomas Pina,  Anthony Limbombe en Ricardo van Rhijn. Laatstgenoemde kwam er op voorspraak van Stefano Denswil. 

Denswil en Van Rhijn zijn naast ex-ploegmaten ook goeie vrienden. Zo delen ze een passie voor motoren. Bij Ajax speelde het tweetal 3 jaar samen in de A-kern. “We trainden toen ook vaak samen op vrije trappen. Misschien dat zijn schot zelfs nog iets krachtiger is dan dat van mij”, vertelt Denswil aan Het Nieuwsblad. Dat Van Rhijn over een heerlijke traptechniek beschikt, kon je eerder al zien op BlauwZwartFans.

De centrale verdediger is blij met de komst van zijn landgenoot en haalde dan ook alles uit de kast om Van Rhijn naar Jan Breydel te lokken. “Sinds onze stage in Garderen begin juli stond ik bijna dagelijks in contact met Ricardo. Ik heb hem ook alle mogelijke informatie over de club gegeven. Eigenlijk zou ik aan de club dan ook mijn percentje nog moeten vragen”, lacht Denswil.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.