Op deze manier vieren Club-spelers felbevochte Supercup-winst

Op deze manier vieren Club-spelers felbevochte Supercup-winst

24 juli 2016 03:00 - Club Brugge moest zaterdagavond met een 0-1-achterstand de kleedkamers opzoeken in het duel om de Supercup tegen Standard. Bovendien moest Blauw-Zwart de klus in de tweede helft met zijn tienen klaren, aangezien Hans Vanaken een rode kaart onder zijn neus geschoven kreeg na een fout op Farouk Miya. De manschappen van Michel Preud’homme zetten de scheve situatie echter alsnog recht en wonnen met 2-1 na prachtige doelpunten van José Izquierdo en Ruud Vormer.

Achteraf dan ook niets dan lachende gezichten bij iedereen met een Blauw-Zwart hart. Onderstaand een bloemlezing van de vreugdetaferelen en een resem spelers die op sociale media fier poseren met Supercup nummer veertien!

Supercup dabei #firstneverfollows #fcb

Een foto die is geplaatst door Dion-Johan Cools (@mister.oelala) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.