Opvallende transfer in de maak voor Vadis Odjidja

Opvallende transfer in de maak voor Vadis Odjidja

25 juli 2016 11:50 - Besnik Hasi kaapte met Thibault Moulin en Steeven Langil alvast twee smaakmakers van Waasland-Beveren weg uit de Jupiler Pro League. Maar die aanwinsten hebben de transferhonger van Legia Warschau er niet minder op gemaakt. 

Volgens Het Nieuwsblad heeft de Poolse landskampioen een persoonlijk akkoord met Vadis Odjidja. In de zomer van 2014 ruilde de intussen 27-jarige middenvelder zijn Brugs shirt in voor dat van Norwich. Toen speelden de Engelsen in tweede klasse en na een jaartje van de Premier League geproefd te mogen hebben, moeten The Canaries komend seizoen opnieuw in The Championship aan de bak.

Odjidja kon nooit doorbreken bij Norwich en vergaarde in drie seizoenen slechts 372 speelminuten in het eerste elftal. Tussendoor werd hij ook nog even uitgeleend aan Rotherham United.

Norwich staat dan ook open voor aanbiedingen, al wilde trainer Alex Neil de ex-speler van Club Brugge en Anderlecht nog één keer aan het werk zien. Zo speelde Odjidja 45 minuten mee in de oefenmatch tegen Rubin Kazan, die overigens met 2-1 gewonnen werd. Een transfer lijkt desondanks in de maak.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.