“Pereira heeft echt álles, maar het kwam er niet uit”

Maakt Pereira zichzelf onmogelijk door gelekt Instagram-bericht België is horror

22 juli 2016 11:37 - Leandro Pereira viel vorig seizoen bij Club Brugge helemaal door de mand. De Braziliaanse spits mocht gespreid over alle competities in 23 matchen opdraven, maar scoorde geen enkele keer. Hij wordt dit seizoen uitgeleend aan zijn ex-ploeg Palmeiras.

De Braziliaan liet de voorbije weken niet na om na te trappen op Club, maar tegenover Michel Preud’homme nam hij een heel andere houding aan. “Niet te vergelijken met Lestienne, bij wie ik er ook niet helemaal uit kreeg wat erin zat. Want die ging meer zijn eigen weg. Pereira luisterde wel. Leandro heeft me zelfs nog gebeld op vakantie: Ik neem alle schuld op mij dat ik jullie niet heb kunnen geven wat jullie hadden verwacht.”

De coach heeft nog altijd het raden naar waarom Pereira zo hard faalde. “De déclic is er gewoon niet gekomen, ik weet ook niet waarom. Hij heeft álles: een goed kopspel, snelheid, traptechniek, hard in de duels… Echt álles. Alleen kwam het er niet uit.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.