Pina verklaart waarom hij voor Club Brugge koos

Pina verklaart waarom hij voor Club Brugge koos

08 juli 2016 08:00 - Afgelopen maandag maakte Club Brugge de transfer van Tomas Pina officieel bekend. De 28-jarige middenvelder komt over van Villarreal voor zo’n 3 miljoen euro en tekende in Jan Breydel een contract voor 4 seizoenen. 

De basisspeler van Villarreal moest niet vertrekken bij de Spaanse subtopper en dus lag de keuze voor Blauw-Zwart niet voor de hand. “Het klopt dat ik niet meteen kan zeggen dat Club Brugge een stap vooruit is, want ik ken de competitie niet goed. Maar ik wil voor de prijzen spelen, en hier is dat mogelijk. Spanje is één van de grootste competities ter wereld, maar vierde worden met Villarreal was daar het hoogst haalbare.”

De Spanjaard had nog enkele andere aanbiedingen, maar kwam dus naar de Belgische landskampioen. “De nood aan andere lucht gekoppeld aan het Champions League-verhaal en de overtuigingskracht van het bestuur, dat kort op de bal speelde, hebben mij doen kiezen voor Club. Ik had inderdaad enkele goede opties in Spanje, maar ik wou echt naar het buitenland”, besluit Pina tegenover Het Nieuwsblad.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.