Plots kan Leandro Pereira weer scoren!

Plots kan Leandro Pereira weer scoren!

15 juli 2016 17:10 - Leandro Pereira streek in de zomer van 2015 in Jan Breydel neer, maar kan allesbehalve op een geslaagd seizoen terugblikken. De 25-jarige Braziliaan vond in 660 minuten voor Club Brugge immers geen enkele keer de weg naar doel. Met een uitleenbeurt aan ex-ploeg Palmeiras hoopt Blauw-Zwart dat de aanvaller zijn torinstinct terugvindt.

Afgelopen woensdag kreeg Pereira meteen speelminuten bij Palmeiras. De huidige leider in de Braziliaanse eerste klasse nam het toen op tegen Santos, de vierde in de stand. De huurling van Club Brugge mocht op het uur invallen, maar kon niets meer veranderen aan de 1-1-tussenstand. In een oefenwedstrijd tegen de U17 van Palmeiras vond Pereira wél de weg naar doel. Hij scoorde twee keer in de ruime 9-0-overwinning.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.