Preud’homme gelooft in 2 youngsters: “Kunnen basisspelers van Club worden”

Goed nieuws voor Nikola Storm

22 juli 2016 11:30 - Club Brugge liet de voorbije jaren heel wat jonge talenten doorstromen naar de A-kern, maar velen van hen slaagden er niet in om speelminuten te verzamelen en sommigen zijn ondertussen ook alweer vertrokken. In twee jonge spelers die verhuurd werden, gelooft Michel Preud’homme wel nog altijd rotsvast.

“Op een gegeven moment hebben ze één of twee voorbereidingen meegemaakt, maar konden we ze geen plaats bieden om te spelen. Maar Storm is intussen wel terug, dat is toch wel het bewijs dat we er nog steeds in geloven?”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Oké, het is voor Nikola niet helemaal gelukt bij Zulte Waregem. Ik had ook gehoopt dat hij er meer zou spelen. Maar ik ben altijd in hem blijven geloven. Hetzelfde geldt nu voor Coopman. Die heeft twee jaar met mij gewerkt en weet wat hij moet doen. Voor zijn verdere evolutie is het nu beter dat hij zo veel mogelijk speelminuten maakt. Wat Club Brugge hem niet kan garanderen. Maar ook hij zal terugkomen. Ik geloof echt dat eigen jeugdspelers zoals Storm en Coopman basisspelers van Club Brugge kunnen worden.”

“Tuur Dierckx is een ander verhaal. Tuur wilde niet bijtekenen en zei dat hij zijn eigen weg wilde gaan. Dat is jammer, maar het is zijn recht.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.