Preud’homme heeft opmerkelijk plannetje met Limbombe

Ex-speler verklaart Michel Preud'homme wilde me absoluut bij de groep houden

22 juli 2016 17:42 - Het lijkt slechts een kwestie van tijd vooraleer Club Brugge met Anthony Limbombe zijn derde inkomende transfer van de zomer aankondigt. Als de 22-jarige flankaanvaller door zijn medische testen raakt, tekent hij voor vier jaar. Michel Preud’homme bevestigde alvast dat hij de laatste transfer van de zomer zal zijn.

“Als er niemand vertrekt, dan is ons huiswerk af”, bevestigde Preud’homme immers aan Het Nieuwsblad. De coach vertelde ook al wat hij van plan is met zijn nieuwe speler. Voor hem is Limbombe vooral een speler voor de toekomst.

“Hij past bij onze manier van spelen. Ik wil hem klaarstomen om er volgend seizoen echt helemaal te staan. Zeker als Izquierdo of Gedoz zouden weggaan. Met Refaelov die geregeld onzeker is, kan Limbombe ook dit jaar al belangrijk zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.