Preud’homme maakt transferlijstje bekend: “Dat moet er zeker nog bij”

Preud'homme maakt transferlijstje bekend Dat moet er zeker nog bij

11 juli 2016 11:00 - Michel Preud’homme en Club Brugge bereiden zich momenteel in alle rust voor op voetbalseizoen 2016-2017. Wat betreft uitgaande transfers hoopt de Brugse coach dat er – ondanks heel wat interesse – niemand meer zal vertrekken. Op inkomend vlak moet er volgens de Luikenaar wel nog wat gebeuren…

Club is er tot dusver goed in geslaagd om zijn kampioenenploeg van vorig seizoen samen te houden. Enkel Thomas Meunier verkaste immers naar PSG, maar die overgang was door de afkoopsom in zijn contract onvermijdbaar.

In een interview met Het Nieuwsblad maakte Preud’homme zijn transferlijstje bekend. “Er moet zeker naast Cools nog een rechtsachter bij en misschien ook nog een buitenspeler. Behalve als ik dit seizoen de beste Gedoz, die van in het begin, terugkrijg. Vergeet niet dat hij vijf maanden out was, en hij ontbreekt een beetje de mentaliteit om keihard terug te komen. Felipe is een heel lieve jongen, hij moet alleen leren zijn prioriteiten stellen. Maar geloof me, hij is een topper!”

Wat betreft de rechtsachterpositie lijkt Ricardo van Rhijn het meeste kans te maken om Meunier op te volgen. Als nieuwe flankspeler volgt Blauw-Zwart momenteel de transferpiste van Anthony Limbombe.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.